En tidlig vår

Denne helgen fikk jeg æren av å fotografere for Cecilie og Per gjennom hele deres store dag! Ekstra stas var det at de giftet seg i Halden, som er byen der jeg selv har vokst opp. Selvom dette er min egen hjemby, er det veldig mange år siden jeg flyttet, og derfor var det litt ekstra gøy å gå på oppdagelsesferd, på jakt etter fine locations. Jeg tenker at ingen tider på året er mer eller mindre gunstige for bryllup, det gjelder bare å bruke dem rett! Siden dette var midt i mellom vinter og vår, etter at snøen har smeltet, men før det begynner å komme nye knopper og grønne skudd, var jeg litt ekstra opptatt av å finne locations som kunne spille på lag med dette. Jeg synes det funket veldig bra, og under følger en bitteliten smakebit.

Gratulerer så masse med gårsdagen, kjære Cecilie og Per, og tusen takk for at dere lot meg forevige dagen deres!! 🙂

C&P@millifoto-8C&P@millifoto-9C&P@millifoto-11 C&P@millifoto-7C&P@millifoto-5C&P@millifoto-6C&P@millifoto-4C&P@millifoto-10C&P@millifoto-3 C&P@millifoto-1

next one

Vinterbryllup på Hovden