Kontakt

Kontaktinfo
Mob: +47 47 63 39 22
E-post: camilla@millifoto.no

Besøksadresse (kun etter avtale)
Hegdehaugsveien 8A
0167 OSLO

 


 

Om meg

Jeg elsker å fotografere! Så enkelt er det. Derfor tok jeg en fotografutdannelse ved Nordic School of Photography, parallelt med profesjonsstudiet i psykologi ved Universitet i Oslo. Jeg jobber freelance med base i Oslo, men tar oppdrag over hele landet, og utland dersom ønskelig. Stilen min kan beskrives som dokumentarisk og ærlig, og jeg ønsker å fortelle historier og formidle følelser gjennom bildene. Jeg fotograferer innenfor flere sjangere, men fashion, livsstil, bryllup, bedrift og portretter er sentrale kategorier. For mer informasjon og priser, kontakt meg gjerne.

 

Er du på utkikk etter en bryllupsfotograf?

Det er en fantastisk hyggelig og takknemlig jobb å få lov til å forevige en så stor dag, og det er derfor også viktig for meg at dere velger en fotograf som dere føler dere trygge på, og som har et fotografisk uttrykk dere liker. Mitt mål med bryllupsfotograferingen er å fortelle deres historie, på en genuin, varm, edgy, men samtidig tidløs måte, med en dokumentarisk tilnærming. Jeg ønsker å formidle hvordan ting føles, ikke bare hvordan ting ser ut. Jeg ønsker å fange bevegelse og naturlige settinger gjennom hele dagen, med fokus på atmosfæren, dere og gjestene imellom. Jeg prøver å være kreativ med locations, for å skape litt annerledes portretter, og jeg elsker å kombinere farger med sorthvitt. Jeg omfavner naturlig lys og mulighetene som ligger i området der bryllupet finner sted. Derfor liker jeg å se etter fine locations i dette området på forhånd, gjerne sammen med dere. Jeg fanger heller øyeblikk og stemning fremfor oppstilte bilder. Litt av magien ved gode portrettbilder er for meg å skape disse små øyeblikkene, selv når utgangspunktet er en oppstilt setting. Mitt overordnede mål ved bryllupsfotograferingen er at dere sitter igjen med bilder som tar dere tilbake til den dagen, hver gang dere ser på dem, og som dere kjenner dere igjen i. Mange booker gjerne fotograf til bryllupet sitt allerede ett år i forkant, så det kan være lurt å være tidlig ute, da de populære datoene forsvinner først. Ta gjerne kontakt, så skreddersyr vi den pakken dere ønsker.

logoblack

 


 

About me

I love to take photos! It´s that simple. So i took a degree in photography at the Nordic School of Photography. At the same time I studied to be a psychologist at the University of Oslo. I work freelance out of Oslo, but I take assignments all over the country and even abroad if that is required.

Are you looking for a photographer for your wedding?

I take everything from half-day to full-day assignments depending on what you prefer. Being allowed to capture such a big day is both a wonderful and honorable job. Therefore it is important that you choose a photographer that you have confidence in and with a photographic expression you like. I embrace the possibilities of natural light and the surroundings of the location. I like to visit the venue before the wedding to look for photo locations and get to know the area. I try to capture the moments and moods rather than positioned photos. To me, the secret of a good portrait lies in creating that little moment even when the picture is set-up. When I take wedding photos my aim is to give you pictures that take you back to that day, and bring back memories, every time you see them. For more information and prices, please contact me.