Referanser

Camilla Andersen er en glede å jobbe med. Hun er hardt arbeidende, fleksibel, entusiastisk og leverer solid fotohåndverk.

– Marius Mørch Larsen, Redaktør Finansavisen Fashion

Camilla tok bilder i bryllupet vårt, og vi anbefaler henne med glede videre. Hun har høy kompetanse, et godt fotografisk blikk og er en aldeles herlig person!

– Gunhild og Odd Sondre

Camilla har tatt bilder av våre ansatte til bruk både internt og til profilering på web, og vi er meget godt fornøyd med resultatet. Hun har stor arbeidskapasitet, er fleksibel og tilpasningsdyktig og har levert bilder av høy kvalitet.

– Mads Bjerke, Markeds- og kommunikasjonsansvarlig/Digitale medier for Volvat Medisinske Senter

Vi var så heldig å få bruke Camilla som fotograf i bryllupet vårt. Hun fanget øyeblikkene og magien, og har virkelig et blikk for detaljer som andre kanskje ikke legger merke til ved første øykast. Vi er så fornøyd med bildene fra den store dagen, og har derfor anbefalt henne videre til andre på det sterkeste. En dyktig fotograf som tar så gode bilder er virkelig verdt å investere i, da dette er minner for resten av livet.

– Christine og Jonas Lundkvist

Camilla klarte gjennom sine bilder å forevige stemningen og gleden på bryllupsdagen vår. Hun gjorde en fantastisk jobb og klarte å fange øyeblikkene. Bildene som ble tatt vil derfor alltid minne oss om den store dagen. Camilla er en behagelig fotograf og fantastisk lett å samarbeide med. Hennes rolige vesen gjorde at det ble enkelt å slappe av, noe som gjenspeiles i de flotte bildene. Vi anbefaler Camilla på det varmeste!

– Heidi og Arvid Renberg