Årets øyeblikk – BRONSE

I dag kom jeg hjem til en fantastisk hyggelig nyhet! Norwegian Wedding blog (NWB) er Skandinavias største online bryllupsmagasin, som årlig har en rekke kåringer, deriblant “Årets øyeblikk”. De representerer flere av Skandinavias mest profilerte bryllupsfotografer, og det er derfor en stor ære at ett av bildene mine fikk en bronsemedalje i “Årets øyeblikk 2016” !

Jeg er super takknemlig for utmerkelsen, og ydmyk overfor alle jeg har fått lov til å følge gjennom den store dagen, så langt. Bildene som fikk utmerkelsen er fra skjønne Anne Sofie og Falk sitt bryllup, i fjor. Det var tett mellom de fantastisk rørende øyeblikkene, den dagen, jeg forsøkt  bare å forevige dem. For flere bilder fra dette bryllupet, se her. Du kan også lese artikkelen, og se flere vinnerbilder her.

millifoto-bryllup-501

Brudepiken

millifoto-bryllup-531

Fire generasjoner

next one

Familieportrett