Bryllupsfilm, i tillegg til stills?

Denne nyheten har jeg gledet meg skikkelig til å dele med dere!! Jeg har inngått et samarbeid den fantastisk talentfulle videografen Marte Vingelsgaard! Det innebærer at alle som ønsker å bruke meg som bryllupsfotograf, også nå har tilbud om å få med et lite kunstverk av en video, fra hele dagen, mot et tillegg i prisen. Mens jeg ønsker å formidle stemningen gjennom stillbilder, har Marte spesialisert seg på det samme, gjennom film. Hun beskriver selv stilen sin slik:

“Jeg ønsker å vise frem dagen fra innsiden, hvordan det føltes å være der, heller enn å bare vise hvordan det så ut. Her spiller musikken en stor rolle. Formatet er som en musikkvideo. Musikken inspirerer alltid oppbyggingen av filmen, og jeg forsøker alltid å veve de to sammen, heller enn å bare legge musikken oppå bildene. Jeg filmer håndholdt hele veien, jeg er med på dansegulvet, og jeg er på skattejakt hele dagen. Jeg prøver å legge merke til hva som var de spesielle øyeblikkene på dagen, enten brudeparet har sett det selv, eller det blir en overraskelse for dem i den ferdige videoen. Jeg vil at brudeparet skal føle at videoen er som gave fra en god venn, og at det er en sånn gave som man ikke visste at man ønsket seg.”  

Under følger en bitteliten smakebit på hva dere kan forvente å få, hvis dere går for full pakke med bryllupsfilm i tillegg. Send meg gjerne en mail hvis dette ser interessant ut, så får dere tilsendt komplett video med lyd på mail, og vi kan lage et pristilbud til dere. God helg, og nyt!

next one

Elisabeth og Bår